2010. szeptember 7., kedd

Giga medál, szőrös textillel kombinálva I.

Elsősorban őszre terveztem ezt a szőrös textillel kombinált giga nyakláncomat, van belőle még pár darab, majd azokat is megmutatom. Szerintem egy sötét garbón nagyon jól mutatnak:-) A minta  a közepén homokfújt technikával készült. Ez a technika lenyűgözött nyáron, és ennek biztosan lesz folytatása.



5 megjegyzés:

  1. Szuper! Nagyon tetszik! Egyedi, különleges. Nekem nagyon tetszik, hogy ennél a technikánál a minta olyan nagyon szabályos, éles kontúros, ettől olyan modern, "trendi" szerintem. És mégis valahogy klasszikus is a minta miatt. Gratulálok, nagyon "bejön"! :)

    VálaszTörlés
  2. 5 éve nagy bizsubolond lettem és az igazat megvallva, nem szeretem az olyasmi dolgokat, amit tömegszámra készítenek. Itt mind-mind egyedi darab és nem is akármilyen! Már az eljárást tekintve sem. Hamarabb tömném a polcomat meg a Te általad készített ékszerekkel, csak sajnos nincs lehetőségem rá (anyagi okok), így igyekszem nyerni egyet...hátha. Nagyon örülnék neki. További szép munkákat,rengeteg vásárlót és sok örömöt hozzá!

    VálaszTörlés
  3. Kedves Totyus!
    Nagyon nagyon köszönöm!:-)))

    Megtennéd, hogy a játék bejegyzés alá is írsz egy szót, hogy a többiek is lássák, hogy játszol...:-))) köszönöm Marcsi!!!

    VálaszTörlés
  4. Tetszik. A szigorú minta azzal a bohókás, szőrös nemtommivel - hát tud valamit.

    VálaszTörlés