2011. május 16., hétfő

Facebook változások

2011. június 1-vel bezár a bazár a kinema üvegékszer oldalamon! :-)

Persze valaminek a bezárása egy új dolog kezdetét jelenti,  azaz 2011. június 1. után  a nemrég indított  kinema design - facebook oldalamon lehet már csak a munkáimat nyomon követni.

Több ok miatt döntöttem így. 

Aki szokta olvasni a bejegyzéseimet az tudja, hogy az elmúlt hónapokban sok változáson történt Velem.
Szabó Mártival (Buttondoll design) megalakítottuk az eM2 open studio-t, ahol jelenleg kétféle, fusing és ezüstgyurma tanfolyamot tartok, de a nyáron új tanfolyamok beindítását is tervezzük.

Valamint elkészültek az első darabok a kinema recycling kollekciómból, azaz az üvegpalackok újrahasznosításával új ékszereket kezdtem el tervezni és készíteni. A héten már készülnek az új darabok, és az eredeti szakmámhoz híven (enteriőr tervező) nem állok meg az ékszereknél. :-)

(gyógyszeres üvegből tervezett gyűrűim)

Így szeretném a munkáimat egy olyan név alatt folytatni, amibe minden belefér. Maga az üvegékszer már csak egy szelete az egésznek, és a kinema üvegékszer név így már nem fedi a teljes repertoáromat.:-)

A másik nyomós ér az volt, hogy ugyan az elmúlt évben, sok munkával majd 1000 rajongó követte a munkámat a fb oldalamon, de ez valóságban, már sajnos közel sem volt így.
A pár hónappal ezelőtt bekövetkezett Facebook változások miatt sok emberhez már nem jutnak el ténylegesen az információk.
Így ugyan a szám nagynak tűnik, de a valóságban ez annak csak a töredéke lehet. /az új oldal indulásával remélem erre is választ kapok majd, hogy pontosan mennyi is az annyi./ :-)

Így arra kérek mindenkit, aki szeretné továbbra is megnézni miket tervezek és készítek, az legyen rajongóm a kinema design oldalamon is!


Köszönöm!



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése